Castells: El gran Clàssic
Ruta “Castells de Lleida: Un Viatge al Passat”
Lleida Noguera 30-50 persones
28€
"La Botiga" - Hab. Superior amb Jacuzzi
Habitacions amb encant a Montsonís Medieval
Lleida Noguera 2 persones
40.70€
REGALA MONTSONÍS! Des de 34
Montsonís Experiència Medieval
Lleida Noguera
 
Tornar
918
Thanks!
An error occurred!

Castell de Florejacs
ref:918
Guardià de la vila closa
Localitzacio: Lleida
Contactar
Imprimir per a regal

El magnífic conjunt medieval, integrat per l'edifici del Castell i les cases que segueixen el traçat de l'antiga muralla del poble de Florejacs, ens condueixen a un bany de pau entre els bells camps que els envolten.

El Castell de Florejacs conserva una de les antigues torres quadrades de vigilància de la muralla, que juntament amb la resta de la fortificació, situada en una zona dominant, ofereix una visió fascinant de les terres i pobles del voltant. Les portes d'entrada ens revelen part de la bellesa que podrem observar a l'interior del recinte i el seu bon estat de conservació: la sala del cardenal, l'habitació Sanllehí, juntament amb totes les pertinences deixades en herència, el saló llarg, la sala d'armes i no podia faltar el celler, la presó, el passadís secret...

VISITES GUIADES:
Els primers testimoniatges documentats del castell el daten en el S.XI. El castell medieval va ser construït per Arnau Mir de Tost, sobre una fortalesa més antiga. El castell ha estat sempre en mans de la mateixa família, actualment n'és propietària la família Jaumandreu-Balanzó.

El castell consta d'una mansió senyorial del S.XVI adossada a l'antiga muralla del poble i amb una bonica torre medieval. El seu interior és, per la seva ornamentació i mobiliari, un veritable museu de tres nivells: La planta baixa, on trobem les quadres, el celler, el calabós i altres sales; la planta noble, amb un saló, un preciós dormitori i el menjador; i la planta alta, amb diverses habitacions.

Per a visitants curiosos: La sala de col·leccions, amb un interessant rosari d'objectes de diverses èpoques; l'accés al passadís secret i la col·lecció d'armes.

Preus:
Els preus inclouen el servei de guia.

Particulars:
- Adults: 6,5 €
- Particulars nens: 3,25 € (de 8 a 14 anys, ambdós inclosos)
- Nens de 0 a 7 anys: Gratuït

Grups:
- Fins a 10 persones: 65 €/ grup
- De 10 a 20 persones: 4,80 €/ persona
- De 21 a 30 persones: 3,60 €/ persona
- Més de 30 persones: 3,00 €/ persona

Consultar condicions especials per a agències de viatge.

Particulars sense prèvia reserva: Diumenges i festius: 11h, 12h i 13h

Grups tots els dies de la setmana prèvia reserva, al tel. 973 40 20 45.

Amb cotxe: Des de Guissona s'arriba a Florejacs per la carretera L-311. Amb tren: Estacions més properes Cervera (a 22 km) i Tàrrega (a 33 km). Amb autobús: Línia Regular fins Guissona (a 8 km).
esto es un tooltip message