Castells: El gran Clàssic
Ruta “Castells de Lleida: Un Viatge al Passat”
Lleida Noguera 30-50 persones
28€
"La Botiga" - Hab. Superior amb Jacuzzi
Habitacions amb encant a Montsonís Medieval
Lleida Noguera 2 persones
40.70€
REGALA MONTSONÍS! Des de 34
Montsonís Experiència Medieval
Lleida Noguera
 
Tornar
987
Thanks!
An error occurred!

OBSERVACIÓ ASTRONÒMICA A MONTSONÍS.
ref:987
1-25
Tipus Curs/taller
Localitzacio Lleida Noguera - Montsonís
Preus des de 15,0€
Sota les estrelles

OBSERVACIÓ ASTRONÒMICA A MONTSONÍS

Inclou: observació astronòmica amb monitors, telescopis i aparells d'observació.

Consultar properes dates.

Imprescindible reserva prèvia

El Montsec i la Vall d’Àger constitueixen una zona que rep el nom de “Forat negre de Catalunya" perquè és l’indret amb menor contaminació lumínica de tot el territori. Això fa que sigui el millor lloc per a la observació dels astres.

Al caure la nit a Montsonís, i si les condicions del cel ho permeten, podrem aprendre a reconèixer algunes de les principals constel·lacions i a orientar-nos amb elles. Veurem craters lunars, en detall. Veurem mart, petitonet. Veurem la galàxia d'andròmeda, i finalment cumuls, estrelles dobles i si arribem a nit entrada la gran nebulosa d'oriò.

Coneixerem el que són els telescopis, i través d'ells descobrirem que a l'Univers hi ha estrelles dobles de colors cridaners, bells cúmuls estel·lars i globulars,  i nebuloses gasoses, i fins i tot, delicades i llunyanes galàxies la llum arriba als nostres ulls després d'un viatge de milions d'anys .

Aprendrem sobre les constel·lacions, com es mouen els astres pel cel, descobrirem quina és la vida de les estrelles i com neixen, a quina distància es troben les unes de les altres, perquè tenen colors diferents i què queda quan moren. 

Possibilitat de contractar altres serveis: allotjament, sopar, esmorzar, altres activitats a la zona: Visita al Castell de Montsonís ...

L'organització es reserva el dret d'anul · lar l'activitat en cas de causa justficada, com pot ser, una situació meteorològica adversa.

Inclou:
Guia
No hi ha prevista hora de finalització de l'activitat....fins que el cos aguanti!


També pot interessar-te:
6.5€
Visita guiada al Castell de Montsonís - Particulars
21€
30€
15€
CAL GIRONELL
27€
LA SABINA - MONTSONÍS (La Noguera)

OBSERVACIÓ ASTRONÒMICA A MONTSONÍS. a Montsonís ( Lleida Noguera )

© Castells de Lleida S.L. | VIATGES MONTILINE 14, SL - Llicència 1434 | C/ Major 14, 25737 - Montsonís. | Tel: 973 40 20 45 | Cif: b25311242 | - Privacitat | Legal | Qui som
esto es un tooltip message