SOPES EN ANGLÈS?
Diverteix-te aprenent anglès!
Lleida Noguera 1-25 persones
25€
Castells: El gran Clàssic
Ruta “Castells de Lleida: Un Viatge al Passat”
Lleida Noguera 30-50 persones
19,70€
REF. 1098 - VALL DEL BISAURA
El Mirador del Bisaura
Barcelona Osona 8-10 persones
15€
"La Botiga" - Hab. Superior amb Jacuzzi
Habitacions amb encant a Montsonís Medieval
Lleida Noguera 2 persones
40.70€
Dinar a la grega
Vine a conèixer el món grec!
Lleida Noguera 1-80 persones
28€
BOSC TANCAT, centre d'oci i aventura
Barcelona Vallès Occidental
 
REGALA MONTSONÍS! Des de 34
Montsonís Experiència Medieval
Lleida Noguera
 
Tornar
Al programa Caçadors de bolets va sortir un japonès que deia que ell tastava un bocí dels bolets que trobava i que si no li feien mal, se’ls menjava. Ho troba bé això?
Com a assessor científic del programa, crec que va ser un dels errors que vaig deixar passar i que hauria d’haver filtrat. Vam discutir-ho i, com que posteriorment sortia tota la família classificant els bolets i assegurant-se que eren comestibles, vam decidir que quedava prou clar que no es comportaven de manera irracional. Però els comentaris que m’han fet han confirmat que no ho era tant, de clar. Gens clar, de fet. Efectivament, menjar un bocí de bolet i, després, menjar-ne la resta si no ens ha fet mal és una bestiesa. Gairebé un comportament suïcida. Només s’han de tastar bolets dels que es tingui completa certesa que són comestibles. Sense cap mena de dubte. Si es tracta d’un bolet comestible que es consumeix per primer cop, i aquesta era la veritable frase que acceptàvem del japonès, és millor tastar-ne un bocí i comprovar que no s’hi és al·lèrgic. Si en uns quants dies no hi ha reacció, la propera vegada se’n pot menjar tranquil·lament. Nosaltres vam entendre el que deia el pare de família en aquest sentit i refermem que és un comportament que cal seguir: s’ha d’anar previngut quan es consumeixen bolets que no s’han menjat mai.
Autor: Enric Gràcia
Llibre: Puc sembrar rovellons al meu jardí? Resposta a 150 preguntes sobre bolets
Editorial: La Magrana

Article

© Castells de Lleida S.L. | VIATGES MONTILINE 14, SL - Llicència 1434 | C/ Major 14, 25737 - Montsonís. | Tel: 973 40 20 45 | Cif: b25311242 | - Privacitat | Legal | Qui som
esto es un tooltip message